martes, 5 de abril de 2016

Els tractaments químics

Hi ha de diferents tipus:
Sal:
La sal comuna o sal de cuina, coneguda comunament com a sal, és un condiment o additiu alimentari format principalment per una sal. Aquest consevant és bastant bo (bona tècnica) però és limitat.



Sucre:
És bastant semblant a la sal, però té un sabor dolç i es sol adherir a productes per que estigui més bò.
A vegades, consumirne molt (com a la sal) pot produirte perjudicis.

Resultado de imagen de sucre blanc

Fumatge:
És una tècnica per la qual es conserven els aliments determinats escollits per tu a partir de les substàncies que produeix el fum en una càmera de fum, això , per exemple, passa amb els pernils i salmons.

Resultado de imagen de fumatge

Fermentació:
És un procés complex en el qual es deshidrata els aliments per treureli (o almenys congelar els microorganismes i que el determinat aliment no produieixi bacteries). Passa a la llet i a les cervesses sobre tot.

Resultado de imagen de fermentación cerveza

No hay comentarios:

Publicar un comentario

martes, 5 de abril de 2016

Els tractaments químics

Hi ha de diferents tipus:
Sal:
La sal comuna o sal de cuina, coneguda comunament com a sal, és un condiment o additiu alimentari format principalment per una sal. Aquest consevant és bastant bo (bona tècnica) però és limitat.



Sucre:
És bastant semblant a la sal, però té un sabor dolç i es sol adherir a productes per que estigui més bò.
A vegades, consumirne molt (com a la sal) pot produirte perjudicis.

Resultado de imagen de sucre blanc

Fumatge:
És una tècnica per la qual es conserven els aliments determinats escollits per tu a partir de les substàncies que produeix el fum en una càmera de fum, això , per exemple, passa amb els pernils i salmons.

Resultado de imagen de fumatge

Fermentació:
És un procés complex en el qual es deshidrata els aliments per treureli (o almenys congelar els microorganismes i que el determinat aliment no produieixi bacteries). Passa a la llet i a les cervesses sobre tot.

Resultado de imagen de fermentación cerveza

No hay comentarios:

Publicar un comentario