martes, 5 de abril de 2016

Els tractaments frigorífics

Els tractaments frigorífics, rebaixen la temperatura de determinat aliment que tu vulguis conservar fins a que es congela, i entra com en una cadena de fred. Aquest aliment, després el pots treure ja sigui del congelador o de la nevera, però, una vegada tret de la nevera, ja no es pot re congelar.
Hi ha 3 processos:

La refrigeració consisteix a rebaixar la temperatura de l’aliment fins a valors entre els 0 ºC i els 8 ºC.

Resultado de imagen de refrigeracion de alimentos

La congelació rebaixa la temperatura del producte per sota del seu punt de congelació, fins a valors entre –18 ºC i –22 ºC. La congelació és una tècnica delicada i que ha de ser ràpida.
Resultado de imagen de congelació

 La deshidratació és una tècnica que elimina el contingut d'aigua d'un producte, i redueix la capacitat
microbiana d'atacar-lo.

Resultado de imagen de deshidratacion de alimentos
La liofilització consisteix a fer desaparèixer l'aigua dels aliments, que hauran d'estar en un recipient al buit. És una tècnica bastant cara i només s'aplica a productes d'alt preu i a algunes medecines.

Resultado de imagen de liofilizacion de alimentos



No hay comentarios:

Publicar un comentario

martes, 5 de abril de 2016

Els tractaments frigorífics

Els tractaments frigorífics, rebaixen la temperatura de determinat aliment que tu vulguis conservar fins a que es congela, i entra com en una cadena de fred. Aquest aliment, després el pots treure ja sigui del congelador o de la nevera, però, una vegada tret de la nevera, ja no es pot re congelar.
Hi ha 3 processos:

La refrigeració consisteix a rebaixar la temperatura de l’aliment fins a valors entre els 0 ºC i els 8 ºC.

Resultado de imagen de refrigeracion de alimentos

La congelació rebaixa la temperatura del producte per sota del seu punt de congelació, fins a valors entre –18 ºC i –22 ºC. La congelació és una tècnica delicada i que ha de ser ràpida.
Resultado de imagen de congelació

 La deshidratació és una tècnica que elimina el contingut d'aigua d'un producte, i redueix la capacitat
microbiana d'atacar-lo.

Resultado de imagen de deshidratacion de alimentos
La liofilització consisteix a fer desaparèixer l'aigua dels aliments, que hauran d'estar en un recipient al buit. És una tècnica bastant cara i només s'aplica a productes d'alt preu i a algunes medecines.

Resultado de imagen de liofilizacion de alimentos



No hay comentarios:

Publicar un comentario